651 congressistes per a debatre i consensuar el futur de les festes de la Magdalena

El Comité Organitzador considera un èxit rotund la xifra d’inscripcions

 Castelló de la Plana,  El Comité Organitzador del IV Congrés Magdalener es va reunir ahir de vesprada al Palau de la Festa per avançar en els detalls concrets d’organització de les sessions congressuals. Entre altres qüestions, els i les membres del comité van valorar positivament l’assistència i participació de les dues activitats realitzades fins al moment, la conferència i la taula redona organitzades i patrocinades per la Universitat Jaume I. Així mateix, els membres del comité van conéixer la xifra definitiva de congressistes, un cop tancat el termini d’inscripció passat dilluns, 6 de novembre. Un total de 651 persones s’han inscrit per a participar, la qual cosa ha estat valorada pels membres del comité com d’un èxit rotund, èxit que esperen que es trasllade ara a les sessions de debat i acords.

El Comité Organitzador va aprovar ahir el procediment de votació, el model de papereta electoral i el nombre d’urnes que s’instal·laran en la sala per a arreplegar el parer dels i les congressistes, un total de quatre taules electorals. Així mateix es van organitzar els equips de treball i es van designar els principals responsables d’algunes funcions determinades per al desenvolupament de les sessions, per a les quals comptaran amb un voluntariat d’estudiants de la Universitat Jaume I, concretament de l’assignatura de protocol i del grup de recerca sobre l’esdeveniment tradicional.

Pel que fa a les sessions de debat i acord del congrés, el Comité Organitzador informa que es tracta d’un debat ordenat i reglat, a fi de promoure un intercanvi d’idees i opinions eficient, un consens ampli i unes relacions de respecte i productives, amb aportacions rigoroses i de qualitat. Per això, només podran prendre la paraula en el congrés els representants de cada taula temàtica encarregats de defensar la ponència marc de cada sessió i les persones que hagen enviat prèviament una esmena o ponència alternativa. Totes i tots els congressistes, mitjançant el vot secret, podran donar el seu suport o no a les ponències presentades i cadascuna de les esmenes proposades.

Finalment, ahir es van aprovar els horaris definitius i la distribució de les sessions congressuals:

 

17/novembre/2017

19.30 h, sessió inaugural

 

18/novembre/2017

9 h acreditacions

10 h a 13 h, El marc de les festes. Estructura organitzativa i de gestió, agents festers i finançament

15 h acreditacions

16 h a 19 h, Identitat col·lectiva. Tradició i modernitat. Símbols i representacions oficials

 

25/novembre/2017

9h acreditacions

10 h a 13 h, Les festes com a element integrador de la imatge de la ciutat. Projecció exterior

15 h acreditacions

16 h a 19 h, Actes, programació, espais urbans i participació ciutadana

 

2/desembre/2017

11 h sessió de cloenda, lectura de conclusions i proclamació de les declaracions institucionals

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *