APUNTA’T AL CONCURS DE PAELLES DE LA FALLA OESTE!

Un any més la Falla Oeste organitza el tradicional concurs de paelles del Mig Any Faller de Dénia. Aquesta edició es celebrarà el dissabte 17 de setembre a la Plaça Valgamedios des de les 11h. El concurs de paelles donarà inici a les 13 hores amb la xaranga Cachorras Band i tres premis en metàl·lic:

1r premi: 200€

2n premi: 100€

3r premi: 50€

Recordem que el concurs està obert a tots aquells que desitgen concursar siguen fallers o no, i convidem a la resta de falles i associacions festeres de Dénia a participar. La Falla Oeste proporcionarà els ingredients necessaris per a l’elaboració de la paella contant el número de persones inscrites per grup. Cada grup portarà el seu paeller, la paella, el gas butà i els estris necessaris de cuina.

La inscripció per al concurs de paelles és de 10€ per persona i estarà oberta fins dimecres 14 de setembre. Es pot fer a través de la pàgina web www.fallaoeste.com/contacte, a través del correu electrònic fallaoeste@hotmail.com, xarxes socials, en el Casal Pascual Garcia, comunicant-ho als delegats de festejos o enviant un whatsapp al telèfon 638265716.

Ja sabeu, si teniu ganes de passar un dia entre amics gaudint de la millor música i en un ambient immillorable no podeu faltar a aquesta nova edició del nostre Concurs de Paelles del Mig Any de la Falla Oeste!

ConcursdepaellesMIGANY (Copy)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *