Artistes amb marca i estil propi plantaran els monuments de l’AC FALLA MOCADOR 2017

Ricard Balanzà en la infantil i Toni Verdugo en la gran ens invitaran a gaudir de falles molt ben acabades.

ArtistasMocador17_1

ArtistasMocador17_1

El Mocador sempre intenta donar el millor en el seu projecte global anual, per això amb la contractació de Ricard i Toni, volem donar un pas més en enllà i invitar a la ciutadania a vore propostes diferents i d’altíssima qualitat. “De segur que les falles no ens deixaran diferents, les idees, la trajectòria i estil propi d’estos grandíssims artistes faran gaudir a les persones” ens apunta César Torres, president de la comissió.

ArtistasMocador17_2

ArtistasMocador17_2

Com ja ens té acostumats El Mocador , esperem amb ganes el seu llibret, setmana cultural i tots els actes de caràcter sostenible, igualitari i solidari que preparen estos últims anys.

ArtistasMocador17_3

ArtistasMocador17_3

Per a finalitzar, agrair a Rafa Guillot i Anna Ruiz les seues propostes de l’any 2016 al voltant de la poesia i les falles. Sort als dos i esperem vore un gran projecte en la falla infantil de l’Ajuntament de València. Enhorabona Anna Ruiz i Giovanni Nardin.

Ciberfallas Fallas de Valencia Fallas programa de Fallas 2018 con todos los eventos de fallas, calendario y horario de mascletaes y castillos, la ofrenda de fallas Web online decana de las fallas de Valencia. Fiestas de la comunidad Valenciana

El barrio de Quart celebra la Procesión a la Virgen
BESAMANS DE LA MARE DE DÉU DELS DESAMPARATS

Deja tu comentario

commentario

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *