Castelló presenta el’ llibret’ oficial amb la programació de la Magdalena 2017

Castelló presenta el’ llibret’ oficial amb la programació de la Magdalena 2017

El compte arrere per a la Magdalena 2017 ha arrancat avui amb la presentació del llibret oficial, un acte que ha comptat amb la participació de l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco; les reines de les festes, Estefanía Climent i Berta Montañés, i les seues corts d’honor; la regidora de Festes, Sara Usó; el gerent del Patronat de Festes, Vicente Montolio; el president de la Junta de Festes, Juanvi Bellido, i Miguel Capdevila Mulet i Vicente Miralles Trilles, directius de Bankia, en la seu de la qual s’ha presentat el programa oficial.

L’alcaldessa de Castelló ha aprofitat la presentació per a agrair la col·laboració de Bankia en l’elaboració d’aquest programa i en les festes. Marco ha destacat la importància de la declaració de la Magdalena com a Festes d’Interès Turístic Internacional, ja que açò «ens permet donar una projecció nacional i internacional de la nostra ciutat» i ha destacat que gràcies a l’esforç del Patronat i la Junta «enguany anem a tenir unes festes molt millors que les de l’any passat». Finalment ha fet una crida a la ciutadania, i a tots els visitants que s’acosten a Castelló durant aquests dies, perquè gaudisquen de la Magdalena.

Repartiment de el ‘llibret’

El repartiment del llibret, cintes i polseres començarà el dimarts 14 de març a les 17.00 hores en la plaça Major i continuarà durant el dimecres i el dijous en el mateix emplaçament en horari de 17.00 a 20.00. Com és tradicional, el programa anirà acompanyat de la cinta verda. A més, enguany tornaran a repartir-se programes de les festes de la Magdalena en les tinences d’Alcaldia el dimecres i el dijous de 10.30 a 13.00 hores. En tots dos casos, el repartiment serà possible gràcies a la col·laboració de voluntaris de diferents associacions ciutadanes, gaiates i ens vinculats.

D’altra banda, ja està disponible de forma gratuïta l’aplicació Magdalena 2017 en Google Play i App Store, amb accés directe des del codi QR que apareix en el llibret, perquè veïns i visitants puguen consultar de forma àgil i ràpida tots els plans que ofereix la ciutat durant les seues festes fundacionals. L’app oficial compleix la seua setena edició i acumula ja prop de 20.000 usuaris.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *