Cultura trasllada a Oliva l’exposició itinerant ‘El Llibre Valencià’

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha organitzat a través de la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu, una exposició itinerant sota el títol “El Llibre Valencià”, en la qual s’explica l’aportació valenciana al món del llibre i de les lletres, realitzant un recorregut des dels còdexs fins al segle XXI, a través de les riques col·leccions que atresora aquesta institució. expo_2 (1)

La mostra, que podrà visitar-se fins al final de gener al Museu Etnològic d’Oliva, ha recorregut fins al moment les localitats de Requena, Vinaròs i Sagunt, i el pròxim mes de febrer serà el torn de la Vall d’Uixó. Així mateix, està previst que posteriorment l’exposició es trasllade fins a les localitats d’Orihuela, Dénia, Borriol, Torrent, Gandia i Castelló de la Plana.

El principal objectiu de l’exposició és donar a conéixer als ciutadans de tota la Comunitat Valenciana l’evolució històrica del llibre valencià, alhora que es brinda l’oportunitat que cada entitat local mostre les seues principals joies bibliogràfiques i organitze activitats entorn dels impressors, editors, autors o bibliòfils més destacats de la seua comarca o província.

Ciberfallas Fallas de Valencia Fallas programa de Fallas 2018 con todos los eventos de fallas, calendario y horario de mascletaes y castillos, la ofrenda de fallas Web online decana de las fallas de Valencia. Fiestas de la comunidad Valenciana

Creacions Artístiques “Mes Que Falles” va fer l'entrega de les figures “Ruta de las Cuatro Villas de Amaya” en la provincia de Burgos
La Fura dels Baus reflexiona sobre la lluita entre pobles i religions amb l'òpera 'Samson et Dalila' a Les Arts

Deja tu comentario

commentario

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *