Dia de la bandera a la Falla Oeste de Dénia

Com mana la tradició fallera de la nostra ciutat el Dia de la Bandera de la Falla Oeste marca l’inici de les setmanes falleres més intenses de l’any. El proper Diumenge 10 de Març es celebrarà aquest dia tan important per a la nostra comissió. El programa d’actes es el següent:

  • 08:00h Despertà al Barri del Oeste
  • 10:30h Concentració de tota la comissió a la Plaça Valgamedios.
  • 11:00h Recollida de les comissions amb el següent ordre: FF. MM. de Dénia i Junta Local, Les Roques, Darrere del Castell, Campaments, Camp Roig, Paris Pedrera, Saladar, Diana, Port Rotes, Baix la Mar, Centro. A continuació pasacarrers fins la Plaça Valgamedios.
  • 13:30h Imposició de corbatins a l’estendard de la Falla Districte Oeste en la Plaça Valgamedios.
  • 14:00h Mascletà en la Plaça Valgamedios.
  • 14:15h Cacauets, tramussos, vi i cervesa per a tots al Carrer Moncada, front el Casal Pascual García.

Des de la Falla Oeste convidem a tots els fallers i falleres de la resta de comissions de la ciutat, ciutadans, amics i visitants a gaudir en nosaltres d’aquesta jornada fallera.

Dia de la Bandera a la Falla Oeste
Dia de la Bandera a la Falla Oeste

DIVENDRES DE CASAL AMB LA XARANGA CACHORRAS BAND I SOPAR DE LES COL·LABORADORES.

El pròxim divendres 8 de Març el Casal Pascual García de la Falla Oeste s’omplirà de festa fallera amb l’actuació de la nostra xaranga Cachorras Band. Com es habitual, les nostres cuineres prepararan el menú dels divendres al casal per 6 Euros i en acabar de sopar la festa començarà. A més el dissabte 9 de Març les col·laboradores de la nostra falla ens prepararan un fantàstic sopar per a tots els fallers i falleres en el casal per a començar amb bon peu les Falles 2013.

Sols ens queda dir que vos esperem a tots per a gaudir amb nosaltres de les festes falleres. Falla Oeste, Cavalquem per la festa!

Ciberfallas Fallas de Valencia Fallas programa de Fallas 2018 con todos los eventos de fallas, calendario y horario de mascletaes y castillos, la ofrenda de fallas Web online decana de las fallas de Valencia. Fiestas de la comunidad Valenciana

Deja tu comentario

commentario

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *