El musical guanyador de l’I Concurs de Playbacks de JCF i la fallera major infantil de València 2017, destacats en l’acte del Dia del Faller de les festes de Dénia

 

El musical “Glòria a Cuba”, de la falla Plaza de Lepanto de Benetússer, arriba a Dénia. Aquest dimarts, a partir de les 21:00 hores, mig centenar de persones es pujaran a l’escenari en un espectacle original i molt divertit que precedirà a l’acte del Dia del Faller.

És una de les principals novetats que incorpora enguany l’acte de nomenament dels càrrecs 2018 de les falles de Dénia en un dels dies més importants de la setmana de Festes Majors en la ciutat.

La falla Plaza de Lepanto de Benetússer es va imposar amb “Glòria a Cuba” al I Concurs de Playbacks “Junts Molem Més”, organitzat per la Junta Central Fallera de València el passat mes d’abril i en el qual es van enfrontar deu comissions de tota la Comunitat Valenciana.

Clara María Parejo i la seua cort d’honor, convidades especials

Enguany, l’acte del Dia del Faller comptarà amb l’especial presència de Clara María Parejo, fallera major infantil de València, que assistirà junt amb les components de la seua cort d’honor.

Clara María serà rebuda en l’Ajuntament de Dénia i realitzarà la cercavila fins al carrer La Via amb els càrrecs de les falles de Dénia i la Junta Local Fallera de la Ciutat, organitzadors d’aquest acte.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *