El Sopar de Germanor comptarà amb novetats

Les Falles de Gandia organitzen el tradicional Sopar de Germanor que dona inici a l’exercici Faller després de les vacacions estivals. Tindrà lloc el proper 19 de setembre al Poliesportiu de Beniopa a partir de les 21 h.

Com ja és una tradició en aquest acte, els assistents podran col·laborar amb una causa solidaria amb un kilo d’aliments. Enguany els beneficiaris d’aquesta obra social serà el Centre d’Acollida Sant Francesc d’Assís de Palma de Gandia. Els fallers i gandians podran aportar la seua ajuda mitjançant aliments com: llet, sucre, oli, pasta fina i aliments en conserva. A més de productes de neteja personal com gel, xampú, desodorant… i productes de neteja de la llar. Per altra banda, aquell que preferisca aportar diners en aquesta gran obra social podrà fer-ho a través del compte bancari: ES 73 2100 7402 2121 9329

Ací podeu veure la gran llavor que fan els Franciscans:

Com a novetat, en el Sopar de Germanor hi haurà Orquestra i Discomòbil que amenitzarà la festa fins a les 4 de la matinada. L’ambientació musical correrà a càrrec de l’orquestra Vagon, reconeguda a nivell autonòmic i cap destacar que els seus components són músics molt experimentats i amb llarga trajectòria musical.

A més, els més menuts podran gaudir de jocs unflables i una fira. També participar en el ball que tindrà lloc després del Sopar.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *