Fallas 2015. Premis mestre Ortifus de portada

Bases_Ortifus2015 Bases_Ortifus2015_001Fallas 2015. El  pròxim 15 de febrer finalitza el termini per presentar-vos  als premis mestre Ortifus de portada i coherència en un llibret de falla.

Els premis estan dotats de 400 euros cadascú d’ells (200 per la comissió i 200  per als autors) i valoren les portades dels llibrets a tota la Comunitat  Valenciana d’una banda i, la coherència entre el contingut i la temàtica de la  falla d’altra.

L’esforç que les comissions fem per promoure la cultura i defensar la nostra  llengua en l’elaboració de  l nostres  llibrets es  veurà  reconfortat  participant en els nostres premis i, en els dels companys de les entitats que  conformem la federació de les lletres falleres, en moltíssims euros en premis.

Per últim, informar que una volta formalitzat la sol·licitud de participació,  caldrà entregar 3 exemplars dels llibrets al casal de l’associació cultural  falla Lepanto – Guillem de Castro de València, coincidint amb l’entrega dels  exemplars als premis de la Generalitat Valenciana.

Ciberfallas Fallas de Valencia Fallas programa de Fallas 2018 con todos los eventos de fallas, calendario y horario de mascletaes y castillos, la ofrenda de fallas Web online decana de las fallas de Valencia. Fiestas de la comunidad Valenciana

Fallas 2015, Programa de actos de la Crida
Gori y Valenciana dispararán una mascletà con más 3.500 kilos de pólvora el sábado 28

Deja tu comentario

commentario

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *