Fallas 2015, vídeo del discurso de Estefanía López en la Crida

Estas son las palabras que Estefanía López, Fallera Mayor de Valencia 2015, ha dedicado a todos los falleros que se han congregado a los pies de las Torres de Serranos para asistir a las Crida.

DISCURSO

Valencians, falleres i fallers, gent de tot lo món:

Un any més, la nostra ciutat obri les seues portes per a donar la benvinguda a les falles.

Per fi arriba el dia en el que proclamem que comença la millor festa de totes, i des d’estes emblemàtiques Torres de Serrans, cridem a tot lo món a que vinguen a conèixer i enamorarse de  nostres falles, resultat un any mes de vostra dedicació i  treball, el dels fallers.

Falles que faran que vibrem al so de la melodia creada pels  pirotècnics, compositors  de la  banda sonora d´esta festa, que en la força de la pólvora i el foc mostren lo més genuí de la identitat valenciana.

Fallers, València s’obrirà al món i mostrarem les nostres falles, raó de ser d´esta gran festa, que ompliran el cap i casal i els pobles gràcies a les mans i treball  dels  artistes fallers que plenaran d´art els carrers i places.

Les bandes de música ompliran  de ritme i alegria  tots els racons de la ciutat, música que nos acompanyarà pels Carrers de la Pau i San Vicent fins a La Plaça de la Verge per a portar-li flors a nostra Patrona, La Mare de Déu dels Desamparats, flors que també li portarem el 19 de març al Patró de la festa,  Sant Josep i  flors que ofrenarem com no, en nom d´aquells que treballen, estan  malalts o estan fora de nostra terra però porten a València i les Falles en el cor.

Les Corts d´honor, Maria i jo, som unes privilegiades per poder dirigir-mos a vosatros com a representants d´este col·lectiu faller meravellós, i no dubteu, que posarem tot l´empeny i dedicació per a representar-vos com es mereixeu i dir-vos, que si les forces flaquegen, esta banda ens donarà força per a seguir, perque en ella, esteu representades totes i cada una de les comissions, tots i cada ú de vosatros, els fallers.

Discurso de Estefanía LópezXiquets de València, sou el futur de nostra festa, viviu-la intensament i treballeu per a que la nostra cultura, costums i la nostra llengua valenciana no es perguen mai. Aprengau d´aquells que vos inculcaren l´amor per esta festa, dels que treballaren per vore-la créixer, dels que la respetaren, i arreplegueu el testic que vos deixaren per fer-la més gran cada dia. Maria, nostra Fallera Major Infantil  vol  que vos convide a vosatros, els xiquets, a que participeu en tots els actes junt a ella i junt a la seua Cort d’Honor i que tingau present que junts formeu el futur d´una grandíssima festa.

Fallers tenim una festa digna de ser nomenada patrimoni cultural immaterial de la humanitat i, en el moment que tinga el reconeixement que es mereix, treballarem  tots junts per a que siga més coneguda encara en tot lo món, perque les Falles son més que una festa, son el sentiment d’un poble cap a les seues tradicions, son art, cultura, orgull, passió, pólvora, les falles, sou vosatros!!

Falleres i Fallers, la festa comença, per fi podem dir que ja estem en Falles. Juntem les nostres mans, alceu els estandarts i crideu amb  mi:

Visca València !!!

Visquen les Falles!!!

Para descargarte el discurso pincha aquí.

Poco civismo en la Crida de Valencia

Caloret #caloret los mejores memes de Rita Barberá, una Crida para recordar

Rita barbera, el caloret, las mejores imágenes de la crida 2015 humor #FallesAreComing

Fallas 2015, vídeo del discurso de Estefanía López en la Crida

El espectáculo de la Crida, repetido hasta tres veces, fallas 2015

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *