La Diputació de Valéncia acull l’entrega dels premis als millors llibrets de les poblacions de la província

Concurs de llibrets de falla

Valéncia, 10-03-2016.- En motiu del Concurs de Llibrets de Falla que des de 1903 organisa i convoca Lo Rat Penat, la Diputació de Valéncia, patrocinadora del mateix,  acollirà demà divendres, dia 11 de març, l’entrega dels premis als millors llibrets de falla de les poblacions de la província.

En l’acte participaran el president de Lo Rat Penat, Enric Esteve i la Regina dels Jocs Florals, Bettina Vöhringer.

El premi extraordinari “Excma. Diputació de Valéncia” ha segut per al llibret de la Falla l’Albufera de Catarroja del poeta Donís Martin, i el premi al millor llibret en el seu conjunt ha segut per a la Falla El Charco de Catarroja, del poeta Joan Antoni Alapont, el qual conté un treball monogràfic sobre els cavallers del Centenar de la Ploma realisat per Joan Romero. S’han premiat també llibrets de falles d’Aldaya, Paterna, Torrent, Alfafar, Alaquàs, i Sant Antoni de Benaixeve.

Ciberfallas Fallas de Valencia Fallas programa de Fallas 2018 con todos los eventos de fallas, calendario y horario de mascletaes y castillos, la ofrenda de fallas Web online decana de las fallas de Valencia. Fiestas de la comunidad Valenciana

Pere Fuset, sobre la “l’Espectacle de la Plantà”
La Diputació sociabilitza el jurat i simplifica els premis de la Fira de Falles

Deja tu comentario

commentario

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *