La falla Pare Méndez guanya el premi de comparsa i Sant Roc el de crítica en la Cavalcada del Ninot de Torrent

La falla Avinguda va guanyar el premi de carrosses confeccionades per la comissió i Pare Méndez en la modalitat de llogades.

IMG_7605b

Les falles de Torrent van eixir al carrer ple de crítica i humor en la Cavalcada del Ninot, desfilada que un altre any més ha tornat a recórrer l’avinguda al Vedat. La falla Pare Méndez ha sigut la guanyadora de la millor comparsa amb una cavalcada on s’escenificada la cocció d’una paella anticrisi, en la que no va faltar cap ingredient. El segon premi de comparsa va ser per a Avinguda, on tots els seus integrants anaven disfressats de simpàtiques abelles. El bronze va ser per a la falla Sant Roc i el seu apropòsit i Lope de Rueda quedà quart amb la seua particular rebel·lió en la granja, plena d’animals i espantall de més de 3 metres.

IMG_7153b

Quant a la crítica, el primer premi va ser per a la falla Sant Roc, baix lema “l’aporpòsit” i una mordaç sàtira de les operetes, sarsueles i saients que vivim en la societat actual plena de crítica local i nacional. El segon premi va ser a parar a la falla Cronista amb una proposta taurina titulada “va per vostés”, mentres que el bronze se se’l va portar Nicolás Andreu i els seus pecats capitals fallers plens d’autocrítica. El quart premi se se’l va portar la falla Sant Valerià i el seu “Conta’m un conte”, on els contes tradicionals apareixien pervertits amb gran dosi d’actualitat i d’humor.

 IMG_7642b

Carrosses enlluernadores

Un altre dels punts forts de la Cavalcada del Ninot són les carrosses. El premi a la carrossa millor confeccionada per la comissió va ser per a l’Avinguda que va mostrar una composició plena de flors del paradís i dos tucans colorits, que no va deixar indiferent a ningú pel seu forta llampada de llum i composició encertada. El segon premi va ser per a la falla Sant Roc i el seu avió de paper, que incloïa moviment, mentres que el tercer exaequo, se’l van portar Ramón i Cajal i Antoni Pardo.

Finalment, l’or en la modalitat de carrosses llogades va ser per a Pare Méndez, amb un jardí de flors de paper, la plata per a la carrossa sempre il·luminada de Sant Gregori i va tancar el podium la carrossa de la falla Reina Sofia.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *