L’AC Falla el Mocador atorga el ViP 2018 a la Fundació Bromera

 

És un reconeixement a quinze anys de treball pel foment de la lectura en llengua pròpia i el coneixement de la cultura valenciana.

La Fundació Bromera per al Foment de la Lectura és una entitat de caràcter cultural i sense ànim de lucre, membre de l’Organització Internacional del Llibre Infantil i Juvenil (IBBY), i al seu torn ho és a escala nacional de l’OEPLI i a escala autonòmica del CLIJCAT. Compten amb una trajectòria cultural avalada per nombroses entitats i institucions públiques i privades de tot l’àmbit autonòmic i nacional que han col·laborat amb ella i pel gran nombre de gestors culturals i mediadors de tot el territori espanyol que han participat en alguna de les nombroses activitats que ha organitzat al llarg d’aquests últims anys. Els seus objectius són promure la lectura, fomentar la investigació docent i fomentar activitats relacionades amb la reflexió del llibre.

El lliurament es realitzarà durant la inauguració de la XVI Setmana Cultural de la Falla al Museu Via del Pòrtic de Sagunt el 30 de novembre a les 20.00 h i ja han confirmat el director de la Fundació Bromera, Josep Antoni Fluixà, les reconegudes escriptores Anna Ballester o Adelina España.

Este guardó, que ara aplega a la seua XIV edició, ha premiat anualment el treball d’entitats culturals, associacions i persones que destaquen pels valors que transmeten a la societat i la seua professionalitat, explica la seua delegada, Remei Hervas

Ciberfallas Fallas de Valencia Fallas programa de Fallas 2018 con todos los eventos de fallas, calendario y horario de mascletaes y castillos, la ofrenda de fallas Web online decana de las fallas de Valencia. Fiestas de la comunidad Valenciana

L'acte solidari de la JLF amb Carles Ruiz recapta 787'4 euros per a Creu Roja Dénia
Falla Avinguda de l'Oest proclamación de su fallera mayor infantil India

Deja tu comentario

commentario

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *