Les falles celebren el VIII sopar de Corts d’Honor

La Cort d’Honor Infantil de 1998 i la Cort d’Honor major de 2010 convoquen este sopar anual a benefici del cole Madre Petra que se celebrarà el 13 de juny. Este diumengre 7 de juny, organitzen un festival solidari de monòlegs a la sala d’actes de l’Ajuntament a les 19.00 hores

Quan arriba juny, les Corts d’Honor de tota la història de les falles de Torrent s’unixen per a convocar el sopar anual solidari amb l’objectiu d’ajudar a una associació de la ciutat. Enguany les organitzadores de l’esdeveniment són La Cort d’Honor Infantil de 1998 i la Cort d’Honor major de 2010, ambos corts unides per la seua màxima representant, Cristina Garcia, qui va representar a tots els xiquets de la ciutat en 1998 i en 2010 va repetir com adulta. Així, el pròxim 13 de juny, tindrà lloc este sopar solidari en el restaurant El Pino, els fons recaptats del qual, junt amb els de la rifa, aniran a parar al cole Madre Petra. Al sopar poden assistir Corts d’honor i Falleres Majors, infantils també, però en cas de no poder assistir, tot aquell que ho desitge, pot col·laborar a través:  HYPERLINK “mailto:criselpino@gmail.com” criselpino@gmail.com. Des de l’organització animen també a participar amb la donació d’aliments voluntarài que aniaran a parar a la causa.

Al seu torn, han preprat també per a este diumenge, 7 de juny un festival solidari de monòlegs a la sala d’actes de l’Ajuntament de Torrent. El donatiu, que són 5 euros, també se sumaran a la causa solidaria. L’acte, començarà a les 19.00 hores i serà presentant per Chus Lacort, amb l’actuació dels monologuistes torrentins: Vicent Burguera, Cristina Molina, Sandra Carrillo i com a convidat, Oscar Tramoyeres. El col·legi Madre Petra atén les necessitats dels xiquets més desfavorits. La religiosa Geltrudis va aconseguir que l’Ajuntament li cedira els terrenys de l’antiga gossera, situada al Vedat, per muntar les seues primeres classes i construir el centre, que actualment compta amb unes completes instal·lacions, tant educatives, com esportives, que asseguren una bona educació als alumnes, que reben tots els serveis gratuïtament: ensenyament reglat, transport i menjador escolar.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *