Lluna Garcia: “Si Diana, accepte desvanida i amb molta il.lusió ser la FMI de Gandia”

Aquesta nit, Lluna Garcia, Fallera Major Infantil de l’any 2016, acceptava el càrrec més important dins del món faller. Com es tradició a la demanà de les Falleres Majors, l’alcaldessa de la ciutat ha formulat la pregunta i Lluna ha respost clarament: “Si Diana, accepte desvanida i amb molta il.lusió ser la FMI de Gandia del 2016″.

Seguidament, aquesta jove fallera ha volgut dirigir unes paraules als assistents, agraint la confiança dipositada en ella per dur a terme una tasca molt important. Lluna ha recordat als assistents que forma part de la comissió més jove la ciutat, la Falla Alquerieta i Museu Faller, però ha continuat explicant que: ”el que no podia mai imaginar, és que seria història de la mateixa al ser la primera Fallera Major Infantil de la comissió. És per això, que la felicitat és doble: fent-me aquest honor, no sols ho feu amb la família Garcia Fernández, també honoreu a la nostra falla.”

Nostra Fallera Major Infantil també ha volgut recordar als més majors que els xiquets sols entenen de festa i passar-ho bé i aconsellà als més majors que es contagiaren d’aquest esperit tan sà amb aquestes paraules: “Els menuts, no entenem de reglaments ni d’estatuts, no entenem de préstecs hipotecaris ni de burocràcia. No entenem d’enveges, ni tampoc de mals records.” “Vos convide a tornar a la més tendra  joventut, i viure les falles com aleshores ho féreu. Nosaltres també ho farem, dia rere dia en aquest any.”

I per últim, Lluna Garcia també tingué unes paraules d’estima per a les Falleres Majors de Gandia del 2015, Maria i Claudia: “Ah! i no se m’oblida que un càrrec com el de Fallera Major Infantil, també porta obligacions i responsabilitats. L’exemple de Claudia i de Maria serà un referent per a mi.

El públic assistent ha elogiat les paraules de nostra Fallera Major Infantil, una xiqueta molt fallera i amb grans qualitats personals.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *