María Villar present en la proclamació de la Regina Infantil de les Festes de Sogorb

La Fallera Major Infantil de la Federació Junta Fallera de Sagunt, María Villar i Cayuela, va acudir diumenge passat, 28 d’agost, a l’acte de proclamació de la Regina Infantil de les Festes Patronals de Sogorb 2016, Martina Gil i Tortajada, acompanyada pel president de l’entitat fallera, Rafael Burgos. L’acte es va dur a terme, com és ja tota una tradició, en el Jardí Botànic Pau d’aquesta ciutat castellonenca.

ReinaInfSegorbe16 (5)

ReinaInfSegorbe16 (5)

ReinaInfSegorbe16 (6)

ReinaInfSegorbe16 (6)

ReinaInfSegorbe16 (7)

ReinaInfSegorbe16 (7)

ReinaInfSegorbe16 (8)

ReinaInfSegorbe16 (8)

La nova representant infantil de les festes de Sogorb va estar acompanyada per la seua Cort d’Honor formada per les xiquetes Lucía Sánchez, Irene Pérez, Elena Edo, Magdalena Esteban, Lourdes Piquer, Marta Raro, Cueva Santa Pascual, Saray Gil, Rocío Latorre, Sandra Asensio, y Valeria Garnes. A més, la mantenidora d’aquest acte va ser Isabel-Gemma Fajardo i García, Doctora en Dret per la Universitat de València, professora titular i investigadora en el camp de l’economia social i solidària.

ReinaInfSegorbe16 (3)

ReinaInfSegorbe16 (3)

ReinaInfSegorbe16 (4)

ReinaInfSegorbe16 (4)

La Fallera Major Infantil de la Federació Junta Fallera de Sagunt, María Villar, va fer homenatge a la nova Regina Infantil de les Festes Patronals de Sogorb com també ho van fer representants d’altres juntes locals de la Comunitat Valenciana així com la Fallera Major de València 2016, Sofia Soler i Casas, i la Regina Infantil de les Festes de la Magdalena de Castelló 2016, Lola Marco i Alors.

ReinaInfSegorbe16 (9)

ReinaInfSegorbe16 (9)

Ciberfallas Fallas de Valencia Fallas programa de Fallas 2018 con todos los eventos de fallas, calendario y horario de mascletaes y castillos, la ofrenda de fallas Web online decana de las fallas de Valencia. Fiestas de la comunidad Valenciana

Candidatas a Fallera Mayor de Valencia de 2017
Les Falleres Majors del Camp de Morvedre reben les seues fotografies oficials

Deja tu comentario

commentario

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *