El Mocador utilitzarà materials sostenibles amb el Medi Ambient en la construcció del seu monument

La comissió consolida la seua marca en la vessant sostenible.
La falla El Mocador de Sagunt utilitzarà materials sostenibles i respectuosos amb el Medi Ambient per a la construcció del seu monument que es plantarà el pròxim mes de març. Amb aquesta acció el que pretén aquesta comissió de la capital del Camp de Morvedre és aconseguir, a més a més, una cremà neta amb fum blanc, deixant de costat la utilització de suro, fent un monument amb base solament de fusta.
«Son moltes les accions que duguem a terme enguany en la conscienciació sostenible, però este és un avanç molt important, ja que podrem vore una cremà amb fum blanc, sostenible i innovadora. Esta acció és una xicoteta picada d’ullet a unes Falles més sostenibles», ha afirmat el president d’El Mocador, Ruben Morte.
Esbos. AC Falla Mocador Gran ARTISTA Anna Ruiz Sospedra LEMA Parlant flo...
És important recodar que el projecte d’aquesta comissió saguntina per a aquest 2016 és consolidar una marca sostenible, solidària, innovadora i igualitària, una acció que afegeix valor al seu projecte cultural amb el premi Mocador i Emili Llueca i el seu guardonat llibret, que s’ha convertit en un dels més importants dels que es publiquen a la Comunitat Valenciana.
Aquesta vessant sostenible també es podrà vore a la presentació de la falla que es durà a terme el pròxim dissabte, 16 de gener, a l’Auditori Joaquín Rodrigo a partir de les 19 hores, on serà exaltada la seua Fallera Major Infantil, Paula Cuevas, acompanyada pels presidents Oriol Garcia i Ruben Morte.
Per aquesta ocasió, els integrants d’El Mocador han preparat una decoració per a l’escenari elaborada amb materials reutilitzats. «Volem ser coherents amb la marca Mocador i en la decoració es podrà vore el resultat de quasi tots els tallers sostenibles que hem fet durant aquest exercici», han apuntat des d’aquesta falla de Sagunt

Ciberfallas Fallas de Valencia Fallas programa de Fallas 2018 con todos los eventos de fallas, calendario y horario de mascletaes y castillos, la ofrenda de fallas Web online decana de las fallas de Valencia. Fiestas de la comunidad Valenciana

Zenaida i Helena ja regnen a Corts Valencianes · Polígon III
Los monólogos vuelven a la Falla Alquería de Bellver - Garbí

Deja tu comentario

commentario

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *