Santa Maria Micaela presenta els seus Llibret i Llibret Infantil 2013

Passat dijous, últim dia de febrer, va ser el escollit per la comissió de la Falla Santa Maria Micaela – Martí L’Humà per a a cel·lebrar una Xocolatà i acte de Presentació dels seus Llibret i Llibret Infantil per a les Falles 2013, a les 20 hores al seu casal.

Enguany els llibrets, que igual que les falles porten per lema ‘Un, dos, tres… me relaixaré’ i ‘La Xocolatà’, conten amb ‘L’explicació i relació de la Falla’ de Manuel Andrés Zarapico. Les portades originals són obra de Guillermo Rojas García (la major) i Juan Francisco Torres Grifol (faller de la comissió).

Portades dels llibrets 2013 de Santa Maria Micaela
Portades dels llibrets 2013 de Santa Maria Micaela

Entre el seu contingut y com colaboracions, conten amb artículs i punts de vista signats per Cristóbal Medeiros, membre de l’Associacio de Treballadors de les BRIAF – Brigadas de Refuerzo contra Incendios Forestales-; Tao Prajñananda i Ananda Vir, mestres de Yoga que impartixen classes en Valencia; Esther García Navarro, Fallera Major 2013 de la falla Norte – Dr. Zamenhoff; Ernesto de Sostoa, indumentarista i Josep Ynat Marqués, membre de la comissió. Com colaboracions gràfiques també han contat amb Toni Fornes Quijano i Carlos Sanz Martínez, i al llibret infantil ‘Troncho Retroncho’ es desenrrolla junt a una personal entrevista a la artista Marina Puche Fabuel.

Ciberfallas Fallas de Valencia Fallas programa de Fallas 2018 con todos los eventos de fallas, calendario y horario de mascletaes y castillos, la ofrenda de fallas Web online decana de las fallas de Valencia. Fiestas de la comunidad Valenciana

Deja tu comentario

commentario

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *