S’OBRE EL TERMINI D’INSCRIPCIÓ AL IV CONGRÉS MAGDALENER

El comitès organitzadors comencen a treballar després de les vacances d’estiu

 

Castelló de la Plana, divendres, 1 de setembre de 2017.- Avui s’ha obert el termini d’inscripció al IV Congrés Magdalener, que es pot formalitzar ja mitjançant la pàgina web congresmagdalener.castello.es i per a la qual no hi ha altre requisit que ser major d’edat. El termini d’inscripció de congressistes finalitzarà el pròxim 6 de novembre i la inscripció és gratuïta. Cal recordar que només els i les congressistes podran proposar esmenes a les quatre ponències que presentarà el Comité Organitzador i participar de les votacions que determinaran els continguts de les quatre declaracions institucionals que finalment aprovarà el congrés.

El Comité Científic del congrés es va reunir dimecres passat, després del descans estiuenc, per tal de començar a reflexionar i definir la conformació de les taules temàtiques del congrés, els criteris de valoració de les comunicacions i els de redacció de les ponències, i també per a valorar l’estat de difusió dels continguts i procediments congressuals entre la ciutadania, així com la voluntat expressada de participació de diferents col·lectius i persones. Els components del comité van compartir informació sobre més d’una desena de comunicacions que ja circulen per Castelló a fi de recavar suports amb els quals ser presentades al congrés. En aquest sentit, el Comité Científic insisteix en la importància que institucions, associacions cíviques, agrupacions polítiques i aquelles persones a títol individual que s’estimen la festa i tenen crítiques i propostes a fer, s’animen amb responsabilitat a presentar les seues comunicacions, ja que d’aquesta participació –qualitativa i quantitativa- depén en bona mesura l’èxit d’aquest fòrum, «no s’entendria que determinats col·lectius cívics, polítics o culturals de Castelló, que són especialment crítics i reivindicatius respecte de les Festes de la Magdalena, no es manifestaren ara en el congrés» insisteixen els membres del Comité Científic.

El Comité Tècnic té prevista la seua pròxima reunió per al dilluns, 11 de setembre, a fi d’avançar en els diversos detalls de l’organització del congrés, les sessions del qual tindran lloc, probablement a l’IES Penyagolosa –depén del nombre final d’inscripcions-, els pròxims 17, 18 , 24 i 25 de novembre i 2 de desembre.

Ciberfallas Fallas de Valencia Fallas programa de Fallas 2018 con todos los eventos de fallas, calendario y horario de mascletaes y castillos, la ofrenda de fallas Web online decana de las fallas de Valencia. Fiestas de la comunidad Valenciana

Abierto el proceso para la elección del Pregonero 2018
Las reinas de la Magdalena 2018 Carla Bernat y Lucía Burguete agradecen "poder cumplir un sueño" como castelloneras

Deja tu comentario

commentario

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *