Un mur de la Ciutat de l’artista Faller acull un mural d’art urbà que contribuix a la revitalització d’esta zona com a espai creatiu

La Regidoria de Cultura ha financiat esta intervenció que realitzarán els artistes valencians PichiAvo

un mur de la Ciutat de l’artista Faller acull un mural d’art urbà que contribuix a la revitalització d’esta zona com a espai creatiu

 Els artistes valencians PichiAvo seran els autors de mural que revitalitzarà un mur de la Ciutat de l’Artista Faller, de 600 metres cuadrats, ubicat en un solar del carrer Carlos Cortina, junt a la Ronda Nord. Amb esta intervenció, financiada per la Regidoria de Cultura, es contribuirà a la regeneració d’esta zona, i al seu impuls com espai creatiu.

La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello, i el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, han presentat hui  esta acció que s’enmarca en l’acord de l’equip de govern de revitalitzar la Ciutat de l’Artisfa Faller, posar-la en valor i dignificar-la com un focus de creació artística”.

La creació de PichiAvo, que Glòria Tello ha definit com “de molta qualitat i de caràcter internacional”, estarà a l’avast de la ciutadania en uns 15 dies. “Per a fer-ho realitat la regidoria va començar contactant amb l’associació que s’encarrega d’ organitzar un festival d’art urbà al municipi castellonenc de Fanzara que es mundialment conegut per este tema”, segons ha explicat  la regidora.

Glòria Tello també ha destacat que, entre els objectius d’esta intervenció, que ha comptat amb un pressupost de 43.500 euros, també es troba “el de crear sinèrgies entre l’art urbà i la Ciutat de l’Artista Faller”.

En realittzar estes declaracions, i acompanyada pel regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, responsables de l’esmentada associació, membres del Gremi d’Artistes Fallers, i els artistes PichiAvo, la regidora h’ha acostat cap al muro que, en uns dies, lluirà una nova creació urbana “que esperem que siga un nou focus d’atracció turística i d’interés per la ciutadania en general”.

Ciberfallas Fallas de Valencia Fallas programa de Fallas 2018 con todos los eventos de fallas, calendario y horario de mascletaes y castillos, la ofrenda de fallas Web online decana de las fallas de Valencia. Fiestas de la comunidad Valenciana

Cómo aprovechar el Black Friday para viajar con Rumbo

Deja tu comentario

commentario

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *