Festes rep 31 candidatures per a optar a reines i dames de la ciutat de la Magdalena 2018

Divendres que ve se celebrarà la votació per a triar a la reina i a la reina infantil i les seues respectives corts d’honor

El termini de presentació de candidatures per a optar a reines i dames de la ciutat per a la Magdalena de 2018 s’ha tancat avui a les 14:00 amb un total de 31 sol·licituds, segons ha informat la regidora de Festes i presidenta del Patronat Municipal de Festes, Sara Usó. El secretari del jurat, Javier Roig, ha arreplegat tots els sobres que han sigut signats per la zona del tancament tant pel president de la Junta de Festes, Juanvi Bellido, com pel gerent del Patronat, Vicente Montolío.

El Patronat Municipal de Festes ha rebut en sobres tancats 13 candidatures corresponents a la reina i a les dames i altres 18 aspirants optaran a la representació infantil. L’elecció per al pròxim exercici fester se celebrarà aquest pròxim divendres, 28 de juliol, en el saló de plens de l’Ajuntament de Castelló.

La sessió de votació, en la qual participaran els integrants de la Junta de Festes i el Consell Rector del Patronat, començarà a les 16.30. En primer lloc es votarà a les reines i després es procedirà a triar a les dames de la ciutat. La documentació que han presentat les candidates inclou un currículum fester, fotos i, per a les majors, també un vídeo. L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, serà l’encarregada de traslladar a les noves reines el seu nomenament el mateix divendres a la vesprada.

A més, el dissabte se celebrarà una recepció oficial de comiat de les reines i dames de la ciutat 2017, encapçalades per Estefanía Moliner i Berta Muntanyés, i de benvinguda per a les noves representants festeres, un acte de reconeixement que complirà la seua tercera edició. La recepció oficial començarà a les 12.00 hores en el saló de plens i comptarà amb la participació de les reines i dames entrants i sortints, padrines i presidents de gaiates i de la Corporació municipal, en un acte en el qual la comitiva serà rebuda amb la música de la Colla de Dolçainers i Tabaleters.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *